BeBeL

Cer Cite Cer Cite.. ni bukan Blog Hantu Kak LimaH tau..just blog biase..klu korang rase suke ngan blog ni korang leh baca.. ase x suke ..kome sume leh bako Kite Bako !! Kite Bako!! ( Lap top or Pc korang yg terbako nnt ) hahaha aku bukan lah penulis yg terhebat!!! just utk share n mengisi waktu yg agak kosong , x kosong sgt la..so klu korang pun ade mase kosong singgah la mai bace blog Ni...Tq so much pada yg terbaca..or sengaja baca..hehhehe... EnjOy Ya!!!

Followers

q

Wednesday, December 14, 2011

Penghujung Cinta ( My Wedding) ✿(◠‿◠)✿

salam~~~
bila 3 hari cuti aku xde wat ape kat umah n ni la kerja aku megahsilkan video wedding yg lama berkurun ,belum setahun so masih fresh lagi kot...jom tgk hasil kreativiti aku yg x berapa nk kreatif ni hehehehe




video

No comments:

Post a Comment