BeBeL

Cer Cite Cer Cite.. ni bukan Blog Hantu Kak LimaH tau..just blog biase..klu korang rase suke ngan blog ni korang leh baca.. ase x suke ..kome sume leh bako Kite Bako !! Kite Bako!! ( Lap top or Pc korang yg terbako nnt ) hahaha aku bukan lah penulis yg terhebat!!! just utk share n mengisi waktu yg agak kosong , x kosong sgt la..so klu korang pun ade mase kosong singgah la mai bace blog Ni...Tq so much pada yg terbaca..or sengaja baca..hehhehe... EnjOy Ya!!!

Followers

q

Wednesday, March 30, 2011

♥ Posto..Posto.. ♥

ehem...malu sebenar nyer nak wat entry ni..hehehehe..pagi tadi bila aku buka je mail ade 1 mail dari yg aku tunggu2...bila tgk ase suke sangat..adakah aku??? mcm x pecaye ase..emmm.. ish2... " mcm ne adik wat keje ni " ade salah ni...xpe cek lagi... " adik salah lagi ni " cek lagi " ok adik salah lagi " seb bek akak ni baik...:) baik ker??? harussLaaHHH... hehehehe...dah pun send pada my En...die tgk n berbalas2 msg...mcm ok jer..tapi ade yg xok gak harus di perbetul kan...eh~~ eh~~ ape kes ni...ape sebenar nyer entry aku ni...ape kene mengena ngan posto..posto... hehehhe..ala...malu nyer.. ( sambil katup muka ) korang tgk sendiri la.../aku pun x sanggup nak cite n teruja wat kali ketiga.. karok lagu Ella lagi.. ( hehehhe ) mai..mai..mai..kasi tgk..klu korang dapat teka.. :) ( senyum lebarr )

tadaaaa~~~~~



Banner ker??? hehehhehe bukan la..tgk tol2..majlis perkawinan erni ( chubby ) & helme ( amy ) wawawawa mau ko x teruja... ( karok lagu ella lagi..teruja... )...sat no ade lagi....bawah..bwah...



first pict cam x cy aba n mak suh org datg majlis aku...eh name aku tu..aah la pelan umah aku tu...kikikki...malu saya di buat nyer...teruja sekali lagi...nama saya disitu..name korang ade gak t..tapi kat petak putih tu la..hehehhee lum isi pun...ehh jap ade lagi~~ nak tau ke aku wat kat ne kad ni..haaa..tgk bwh lagi..bwh sikit je tau..bukan bwah tanah...huhuhuu....



haaaa~~ ni la aku wat kad-kadkawin.com penah masuk majalah 3 tau baru2 ni..heehhee..kad aku murah je sen2...aku jumpe dorang mase pameran pengantin kat SACC MALL..Kedai dorang kat johor..jauh x kad aku..kikikiki...tapi ok la..puas hati..UTUSAN...tema kami...( design by my En gucci..Gucci.. ) hahhahaa...xleh la nak tunjuk sume..yg mn korang tgk tu..sume aku dah crop...hehhehee.. t dah siap n ade yg salah gak tu...klu dah ok sepenuh nyer aku tunjuk fully ok..daaaa... aku nak sambung karok lagu ella..teruja Ni..bye~~~

p/s: menanti my bunting n Banner pula...Tq Ana from kad-kadkawin my person Incharge & Draft kan my weding card ,Bunting & Banner :)

Monday, March 28, 2011

♥ aku Terima Nikah ♥

heyyy!! any lagi 2 bulan jer weding ko tau...mn borang nikah x amik lagi??? lik lu baru 2 bulan bkan 2 hari ( bisik hati kecil ku )huh~~ my En. pun dah bising cz borang nikah x g ready lagi..cz membe die dah siap awal...ok2...saya tau harini search ar jugak tenet g web Jais..ok " borang permohonan kawin lelaki " klik ow ade 1 jer..tapi ade 3page ( garu kepala n mula x phm ) ignore.. klik lagi " borang permohonan kawin perempuan " eh~~ waitt~~ ade lagi " borang pengesahan wali " ok !! banyak nyer perempuan confiused lagi( garu pale belah kanan plak ) aishhh~~ x leh jadi ni..ok ym zaimie ( die pun nak kawin gak hujung bulan 5 ) tny punyer tny..die kate die dah settle..waaahh!! klass ko bro..nek jet ko yer...die amik borang kat pejabat..ok/...tanye iela bff aku ( die dah kawin bln 1 hari tu ) die pun x ingat bape helai perempuan kn isi..ok agak menggelabah dah aku...tny ain kwn sekolah aku( bru kawin juga) jwpan agak bg aku rase selesa sikit " boleh any aku print 10 set " wow!! 10 ke ape...die kate takut salah..ok...ase ade sikit confident....last aku n membe au g pejabat MAIS sendiri....

sekitar MAIS:

Hmmm sume berpasangan jer aku??? berpasangan tapi bukan berpacaran hahaha.yela my en keje...g ngan ofismate aku..teka tingkat 1.." Jabatan agama islam nikah,cerai,rujuk" aishh ase berpeluh2 baru amik borang beb rileks ar...ohh~~ pejabat ni air cond rosak harap maklum!! aiishhh..sampai kaunter..."cik saye nak mnta borang nikah " " org mn yer " " alamat sec 36 shah alam" " klang ke??" sound rosak ke pompuan ni " shah alam cik " " ok~~ anak keberape yer?" " bongsu ke tiga " tgk die ade tik2 ape ntah kat borang tu... " ok t bw borang ni kat pejabat agama klang yer suh laki isi dulu..nikah kat klang kan???" " ye saye..emm boleh amik utk laki punye x?? " " laki org mn??" " 17 s.alam " " ok isi laki hntar sini yer..t yg pompuan hntar klang siap laki punyer n cik t.tangan depan imam nnt." baikk~~ berlalu dgn senyuman...ok settle..n ase mcm dah dekat no ngan majlis aku..x sabar nk jumpe my en mlm ni suh isi cepat2 hahahhaa....









pict 1: borang adalah percuma sahaja..
pict 2: Borang permohonan perempuan ( adalah saya :p )
pict 3: Borang permohonan Lelaki ( My en punyer )
pict 4: diisi oleh saya ( saya bersetuju berkahwin dgn kn tny my abah la yer~~ ) hehehhe

p/s: apsal ngan blog x leh nk uploud pict ni..adoyai..

Sunday, March 27, 2011

♥ Kad kawin ♥

semalam tetibe bunyi fon aik!!! 06?? mcm knl ni num kad kawin...

" hello cik erni..saye dr kad kawin.."
" ok "...
" macm ni saya nk email design kad kawin awak tapi harini server tenet x ok la saya email esok( ahad ) yer.. "
" oh yeke ( senyum ) xpe la awak email jer sok saye tgk "
" ok tapi ape2 cik erni call kami selasa isnin kami cuti "
" baik la ( hati berbunga2 cinta ) "
tut..tut..tut...

terus msg my En...die kate ok.. " i nak tgk dulu tau " baikk tuan... :) tersa dekat weding terasa sebak hati ni..my en semakin teringat arwh mom n dad die...kesian my en. :( hope die dapat tabah di majlis nikah nnt..... to my arwah sister saye rindu die jugakkk~~~ :'(

p/s: sejak my en beli kan broadband slalu je nk update... :)

Saturday, March 26, 2011

♥ hadiah ker??? ♥

haiii tadi g jusco Bukit Tinggi My en gaji harini...saje jalan2...ehem..dapat selendang baru lagi...manayk syokk.... macehhh~~~ ade lagi lol~~ ape tu???? jap2... >_< href="http://3.bp.blogspot.com/-xBqniQiCkj8/TYy9HeI7i5I/AAAAAAAAATg/5MK35MfqWaM/s1600/1.jpg">tadaaaaa~~~~ ape ni????? heeee korang tau ker?? ni P1 broadband ar tenet senang nk chat...saye dapat ini dari my en~~~ maceh2..muah2x..suke sgt....die pun ade gak...tapi wifi...so li 2-2 dpt murah tapi bayar.. per month 129...register rm100...hehehe suke lagi~~ bab bukan saye byr...emmm tapi xbest nyer..area umah xleh pki lagi..tapi klu luar kwasan leh la bw benda ni dgn senang hati..en..en.. pasni nak laptop pulak yer...ngeeee~~~ terlebih sudah...
ni die punye wifi...die leh pasang cz umah die ade coverage...





p/s: my en.klu saye dpt lap top pasti saye syg kamoo byk2 sgt..:P


Thursday, March 24, 2011

♥ Pre WediNG Pink Lady ♥

salam... halluuu...yang di janjikan..dan yang di tunggu dari aku...pre wedding aku yg pakai baju pink..hebat ke sampai x sabar nak tgk ni..hahaha,,,boleh thn cute la aku time ni..pose pun leh thn..sgt puas hati ngan pict ni..tq to abg faisal n the geng sekali lagi..cz wat yg terbaikk untuk any...any tau any & amy ( wahh cam sesuaii je nm kami kan) x pandai posing...dari bantuan abg faisal so ini la hasil nyer.. Teruja sekali lagi..karokk lagu Ella lagi.... hahahha.. ce tengok..ce tengok...


suke sgt pict ni...♥

mcm dalam studio x?? depan hall karaoke je ni :)


oLd School

kami x pandai posing..cameraman yg bantu.. :)


p/s: tgk pict my bff weding sgt cntik..:)

Monday, March 21, 2011

♥ PRe Gift ( Member ) ♥

Hallu saje update kan aku dah cari untuk gift membe aku...just kotak biase n letak riben siap...simple jer... xde beg pun..hope korang suke dapat gift dari aku..korang nak tau ker???ala...cam x surprise je klu dah tunjuk..xpelaaaa.aku tunjuk kotak je ek??? hehhehe dalam korang x tau kan isi ape..tapi lum start wat pun..just try sample ni... nak tau kn dtg weding aku... :)

purple vs Gold.. :)


so nasib sape dpt gold or purple...


p/s: seronok dapat wat sume atas hasil keje sendiri.. :)

Saturday, March 19, 2011

* Bila die Muncul 2011 ni.. *

Hmmm semalam pas keje terus siap2 pakai baju kurung pink beg pink utk g kenduri umah membe aku kat meru...di temani oleh adik ofis ni ayunni.. :) , sebelum tu aku g K.L dulu hantar coklat utk Sis Dayah yg akan bertunang harini...aku g sn ikut highway bukit raja..klu ikut Fedral comfrim2 la jem kan...tetibe je hati aku berdebar2 sgt nak menghala ke Pudu tu ( Rumah sis dayah ) huhh!!! ape perasaan ni jahatnyer hati...dalam perjalanan tu mmg ase x tenteram giler la...adehhh!!! dalam hati aku berdoa..Ya Allah mnta2 die xde...aku dah lame x contact die n jumpe die..dekat 4 bulan...hampir smapai roundboard...Gggggrrrrr!!! ase menggigil nmpak dah bangunan biru tu...bukan takut kat org biru yg dlm pondok tu yg tu " PONDOK POLIS "tapi aku takut nak bg signal kiri nak masuk bangunan tu sekali lagi jahat nyer hati, seb bek yunni ade teman kan aku..aku dial num sis dayah..alamak!!! x angkat la plak.. aku pun ckp " jom yunni teman akak.." die pun follow aku..aku langkah 1 anak tangga mcall dari sis dayah aku call balik die ckp
" B akak tunggu depan pintu ni.. " aku pun terus la naik...dup..dap..dup..dap..nmpak sis dayah tersenyum depan pintu tu...aku pun salam cium2 pipi sume..die ajak masuk malu la..intai gak fuhh!! seb bek xde tuhan makbulkan doa aku...x lame tu muncul sorang laki..bertuala di badan berseluar slack...aku wat xtau langsung...np aku berborak ngan makcik n sis dayah ase kekok n terketar-ketar..mesti dorang dapat ase kegugupan aku..malu nyerr~~~ sekali lagi jahatnyer hatii...aku wat xtau jer..adehh!!! die upenyer..mak die tny aku weding bila..n aku jwb jer bulan 6..n die pandang aku..mcm semacam jer...sekali lagi berdoa dalam hati... "Ya Allah kau kuat kan la iman ku ini" mase kitorang kat luar die sandar depan pintu dgn muka bangun tdo kan...borak2..aku nak balik x lame pun kat sane..cz nk g kenduri kat Meru...sambil berpelukan dengan mak mertua x jadi tu...die dok pandang jer..tetiba terkeluar dari mulut aku.. " mengada mat...hehehehe " die gelak je...mak die terus ckp " aah mengada,m.cik geram jer ngan die .menyampah.. " hahahahaha kesian die...aku pun terus berlalu n xde perasaan ape...balik ikut highway yg same..depan PTPL...tibe2 fon aku bunyi lagu " Bila Cinta By Gio " gggggRRRR!!! sekali lagi jahat nyer hati....aku tau die call.. nada cool aku jwb..die tny aku tgh drive ker..n perbualan pun bermula....

die : hello b tgh drive ek ??
aku: aah....( ringkas )
die: eh nak tny la coklat tu ko wat ker?? yg besar tu bape ringgit??
aku: yela aku wat...yg mn ??? 35 pcs tu ker??
die : ye kot yg mn ntah ade kotak besar ni...
aku: yela betul..klu mcm tu rm40, klu nak letak word rm45
die: word cam ner??
aku: ala..happy besday ker..slamat bertunang ke..bla..bla...
np nk bg gf ko ker???( sambil gelak )

die: haaa??? mn ade gf b, betul xde... ( beria tu kate xde )
aku: ala yela tu...klu ade xpe la...hehehhe ( gelak sinis )
die : yela ko ni np ckp mcm yu betul la...
aku: ok2..yela xde....( senyum )
die: lame x jumpe ko b...
aku: yela ko sombong kan dengan aku...
die: xdela bz la aku kje tempat baru...tunang sihat b??
ko kwin bulan 6 bape hb??
aku: tunang??? sihat... 10,11,12...
die: sory la myb aku x dpt dtg..aku hntar sepupu aku kawin..
aku: hmmmm ye la tu...membe lain leh dtg kan aku?? xleh la...
die: betul.. ala jgn ckp mcm tu..
aku: xpe2..ko xnak dtg..tapi aku nak hadiah besaaarrr!!!
die: boleh besar ibu jari kaki aku...hahahaha
aku: hahahaha xnak aku nk besar2 tau...
die: yela....
aku: ha k la...
die: ok...


perbualan habis mcm tu jer...hmmmm apakah sume ni..np aku berjupe die saat aku tgh mencube melupakan die..pergghhh!!! ayat x hengat...yela... biar lah...

" Hanya lagu yang menjadi ingatan ,Hanya lagu yang menjadi kenangan "


ntah la aku mengharapkan aku dpt lupe sume tu...n aku harap pun disitu juga pertemuaan terakhir menjelang weding aku nnt ( boleh ker?? ) harap ok...


walaupun perpisahan telah berlalu setahun yg lalu...
kite tetap BFF sampai bila2..




p/s : 2 month 3 week will be a Princess.. ( berdebar ) :)

Friday, March 18, 2011

♥ Preview Gift ♥

HoLLa...mlm tadi wat gift lagi..kali mak n abah tolong wat...abah tolong susun jer..n angkat2 bila dah siap..hehehhe agak cepat gak. la..dpat la 100 pcs lebih..hehehe 2 jam je tau start lebih kurang 9.30 smpai la 11.30 sebab aku habis siap kan set coklat ade org tempah...n anak buah ku Qaseh pun turut serta membantu ngeee~~~ Fuhh!! ase kejap je bumi ni putar...nak masuk bulan 4 dah...u aLL's nak tau gak ke gift aku??? hmmm mn leh x surprise la kan...hehehe nm pun preview..so aku bg klu n gambar sikit je tau...klu korang dah tahu diam2 jer,..mn yg x tau korang leh pikir2 la ape yg aku bg..ngeee~~~ tapi ni utk org ramai..utk membe aku special sgt...siap ni bau aku wat utk my frend punyer... :)

ScroLL bawah ....

apakah ini..mcm mee hoon pink jer.. :)
( lari tema ni.. )



ade nmpak kelibat purple disitu i loike... :)

suke dgn hasil tgn sendiri...hope spe yg menerimanye pun erpuas hati... :)

p/s: klu dpat buka kedai coklat & gift 1 hari nnti kan syokk~~

Thursday, March 17, 2011

Geram ngan FB!!!

nape FB hari ni..arrgghh~~ geraaammm!!!! xleh nak uploud pict lembab pulak tu...
issshhh~~ ( betul!! marah ni!! ) tension betul...1 pict pun x lepas...@##%^%^$# mula nak maki ni...istighfar byk2...

pict ni je aku nak uploud...tu pun x leh ker??? hehehehe

p/s: sempat pose ok sementara nak ke tgkat 20 ( sape suh keje kat ofis tggi ) at maybank bangsar..

Wednesday, March 16, 2011

♥ Persiapan Bermula ♥

Morning~~ pagi2 dah wat blog kan...yelaa~~ harini awal no masuk ofis 7.30 tu..cz sepatutnya aku kn g K.l harini tapi kwn aku tu dah ada...so aku g esok jer...

mlm tadi bermula episod persiapan aku plak..yela lagi 2 bulan je lagi kan nak ke tarikh weding aku..wahh!!! cam x caye jer.. tap[i semlam siap buat 11 jer hahahaha sebab semlm smapi umah lmbat...bila wat bnda tu mcm dah dkt jer majlis ni...tapi ase happy..mlm tadi wat gift utk org ramai...mak n abah punyer...untuk kwn2??? hmmm tgh pikir n xde idea nk bagi ape..cume 1 jer dah terisi utk gift kwn2..tapi tu my En. wat sendiri tau..die pun sibuk wat gift jugak...n aku wat gift kat umah aku laa...so rase puas hati kan ade hasil tgn n kreativiti dr bakal pengantin ni...hehhehehe :) settle mak n abah punyer.. next month utk kwn2 punyer plak..idea dah ade...cume bntuk xtau nk bntuk ape...

korang nk tau ke gift org ramai ape??? hhehehe mane boleh tggu tau aku akan uploud..tapi bukan skang tggu la..bila dah byk sikit..baru siap 11 malu ase nak tunjuk hehhehe...

ok la..wat keje..any berlambak keje lagi tuuuuu~~~

p/s: nak ke dtaran maybank ade mamt handsome menunggu cheque dari aku,.. :)

Saturday, March 12, 2011

♥ Cousin Weding Part 3 ♥

HoLLa x habis lagiiiii~~~ panjang episode Cousin weding ni hehehhee x tau la sampai bila nak habis ni...kikikiki....ni my cousin weding harini die nikah...owww~~ sgt sedih sgt...terharu tgk die n sebak time nikah tadi...yela 1st anak perempuan dah jadi milik org...jom tgk time nikah die...sikit je ade..heee...

norHazwani aNd IqbaL


SELAMAT NIKAH
Congraadse

ade lagi tau....tunggu...

p/s: siap utk mlm berinai pengapit la konon~~~

Thursday, March 10, 2011

*Ter!! bukan sengaje*

aku tetibe jer
terbuka Fb beLiau..terbuka ok!! bukan sengaja..
then aku...
terscroll ke bawah utk bace waLL2 die..terscroLL ok!! Bukan sengaja..
aku tgk 1 persatu ,hmm mmg die ngan that gurl tu jugak..
bukan sengaja nak amik tau..tapi teramik tau ok!!
aku bace 1 waLL die tapi die tulis by english bunyi nyer lebih kurang mcm ni la..
"bole x kamu bayangkan dunie tanpe lelaki?"
"Tiada jenayah,ramai Perempuan Gemuk Yg Happy "
"Happy Women Day"
mcmtu la ayat nyer aku bukan pandai sgt...
bukan sengaja aku nak perasan..Tapi Terperasan Ok!!
tapi x tau la khas utk sape n pade siape...
then ade plak minah yg buat aku bengang dr dulu smpai laaa ni...
haaa yang ni sengaja Rampas...bukan terampas ok!!!
tapi tu kisah lame lantak la heh...
n die comment ala lebih kurang die kate la..untuk sape...n beliau blas plak..
tgk pade awak la...die kate plak..saye x gemuk pun..( tapi mmg gurl ni kurus sgt ).then beliau jawab..ohh really??
ok u kurus~~
ok...
so aku la terperasan skang ~~ hahahahahahha
maknenye waLL tu xde kena mengena ngan aku..
klu korang di tempat aku???siapakah wanita gemuk yg dikate kan itu???
hmmmm...so korang leh terfikir x??? jangan sengaja fkir ok!!!
chaooww~~~

p/s: kalau leh putar masa lalu tau aku study sampai lebam..cinta ni sume menipu!!! tipah tertipu ,tipu tertipah..

Wednesday, March 9, 2011

♥ PerPisahan yg MeManG ku haRap Kan ♥

haiii nak share lagu ni aku xtau kenapa aku suke sgt lagu ni..tapi aku bukan minat aizat pun opppss!!...ngee~~ mungkin bait2 lau ni yg membuat kan aku suke n teringat kan seseorg ker??aahhh x mungkin cz die telah menyakit kan aku n mempermainan kan aku..DammNN!!!
Kalau lirik aizat tu kate...

Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

tapi aku nak tukar lirik tu jadi...

Seandainya masa itu kembali semula
tak Ingin ku memiliki lebih dari itu...

boleh ke mcm tu mmg sume nyer jadi kenangan..lagu yang akan menjadi ingatan wat kite mase dulu...aku dah agak juga perpisahan yang tak aku duga tu akan jadi gak...n ko leh pergi biarkan aku sendiri...
ingat gak aku n die ade satu impian n 1 jiwa...susah dan senang aku ngan die..tapi myb die dah senang n tinggal kan aku...fuhh!!! hebatt!! syabas buat die...tapi biar la..mmg aku xnk kenang kan sume kan kenangan tu..n aku skang ade 1 impian n 1 jiwa,susah n senang dgn org yang aku syg n boleh membimbing aku... :)

jom layan lagu ni....syokk wooo~~~credit to aizat amdan..

Monday, March 7, 2011

Tak SeakRaB duLu

hmmm aiishh terase dah x seakrab dulu jer...sembang n fb same2..
nape ek???
die marah aku ker??? or aku ade slah cakap or ade wat die terasa???
hmmm klu ade mayb aku x nmpak sume tu,...
penah gak chat tapi jwb biase jer..emmm aku pun malas dah nak chat lagi...yela mayb die sibuk...
tapi die kwan paling rapat aku ade...skang cam dah jauh jer,...
h,mmm x kesah la dah x nak kawan dah...
aku x layak kot..
" masing-masing dah besar pandai pikir "
tapi aku terasa dia n fiancee die diam macam tu jer...
ntah la perubahan org kite x nmpak kan..
" sedang kan pantai pun berubah inikan manusia "
sentap ker??? tapi pasal ape...
ngan org lain ok jer...mayb perasaan aku..
mmg la ase biase jer..tapi terasa gak kan..kawan dah lame..
tapi memang sedih ,xtau ar nape sedih sgt...
huuhh!!! xpe la may b ade hikmah di sebalik nye..
kite kn tabah utk sume ni...
hope die bahagia n ok2 je di samping org tersayang...
ngeee~~~~
hilang tempat mengadu..n hilang tempat gelak tawa n berborak sakan...

p/s: hilang seorang x beerti hilang semua nyer~~~

weding Cousin -Part 2

heee~~ selesai akad nikah hari tu...ni plak pict belah Gurl wat kat Dewan MBSA s.alam..sgt cantik..k.ziana zain pun ade,.. tapi x dpat lak amik pict die.. hehehe. kali ni belah kami wane Gray., n belah mereka wane merah..x yah celoteh panjang yer.. jom tgk pict yg meletop tu~~ :)


sebelum pegi masing2 kn pasang reben kat kete tgk smpai memanjat aku..hehhee

akhirnya di bantu oleh ayahnaL ku..hehehe TQ....

Mak n abah tgh tggu untuk majlis merenjis...
( abah baju coklat , mak baju gray tu )

ni lah cousin aku cantik kan dorang...
like dreSS.... Wiwit~~
pelamin nan indah...

ok u alls nice kan perkahwinan dorang..eh2 jap..lum habis lagi...ade sambungan lagi tau...hehhehe

to be continue : 12 MarcH - 13 MarcH :)

Friday, March 4, 2011

Weding CousiN- Part 1

Semalam aku g pernikah my cousin Mohd Hazuan n Siti Nor Effa.kat masjid batu 3. aku panggil cousin aku tu along...hampir 4 kali lafaz baru ok!! mau x nyer nak menyebut mas kawin tergeliat lidah ( RM 2,511.85 ) TUu date besday sis Effa ,kesian along nebes kot~~ hehhehe..tapi majlis semua berjalan dengan lancar..wahh~~ sedih..bila adik beradik berpelukan tanda syukur...pihak perempuan pakai pink..kitorang belah laki pakai Purple..mjlis sanding buat kat Dewan MBSA s.Alam Hari ahad ni... :) jom tgk majlis pernikahan dorang...

Tahniah ,sah bergelar husband n wife


tak ketinggalan juga kami..
posiiinng~~ purple team..


To be continue : Dewan MBSA :)

Thursday, March 3, 2011

♥ Dimana- mana ♥

haiii jom layan lgu ni aku suke sgt...ade 1 part tu "kau lah penebus cinta ku " cinta dn syang pada org yg betul2 syg pada kite bukan pada org yg suka pada kite...kerana yg suka pada kite tu hanya sementara saje..so just jdikan tu sume hanya kenangan shaja.. :)


Dimana-mana
sheiLa,Ning & Jaclin




Di mana di mana, di mana ku harus mencari
Cinta yang sejati, yang mampu tuk sirami

Hati ini, hingga sejuk terasa
Batin ini, ho oooo

Jangan jangan, jangan kau pergi
Jangan jangan, tinggalkan aku

Tak pernah ku sangka
Sedalam ini rasaku padamu
A aa ah

Ho oooo, Kaulah penebus cintaku
Ho oooo, Suria atas duniaku

Ku tak akan pernah bisa, ku tak akan pernah bisa
Ku tak mau bila ku harus hidup tanpamu
Hanya ingin kamu (kamu) kamu (kamu)
Hanyalah kamu di hatiku

Kini ku temukan, tak perlu lagi ku mencari
Cinta yang sejati, yang mampu tuk sirami

Gejolak di dalam hati ini
Hingga sejuk terasa
Batin ini…ho ooo

Jangan jangan, jangan kau pergi
Jangan jangan, tinggalkan aku

Tak pernah ku sangka
Sedalam ini rasaku padamu
A aa ah

Ho oooo, Kaulah penebus cintaku
Ho oooo, Suria atas duniaku

Ku tak akan pernah bisa, ku tak akan pernah bisa
Ku tak mau bila ku harus hidup tanpamu
Hanya ingin kamu (kamu) kamu (kamu)
Hanyalah kamu di hatiku

Tak pernah ku sangka
Sedalam ini rasaku padamu
A aa ah

Ho oooo, Kaulah penebus cintaku
Ho oooo, Suria atas duniaku
Ho oooo, Kaulah penebus cintaku
Ho oooo, Suria atas duniaku

Ku tak akan pernah bisa, ku tak akan pernah bisa
Ku tak mau bila ku harus hidup tanpamu
Hanya ingin kamu (kamu) kamu (kamu)
Hanyalah kamu di hatiku

Wednesday, March 2, 2011

♥ Tetamu BaRu ♥

Tetamu baru saya yg sangat chomeLL...saye suke!!! g up town jer msti tgk...akhirnyerr My En.belikan... ♥ soo mucHH..tQ...tgk bawah...:)



chomell x??? En.Bit ♥ Cik NaB