BeBeL

Cer Cite Cer Cite.. ni bukan Blog Hantu Kak LimaH tau..just blog biase..klu korang rase suke ngan blog ni korang leh baca.. ase x suke ..kome sume leh bako Kite Bako !! Kite Bako!! ( Lap top or Pc korang yg terbako nnt ) hahaha aku bukan lah penulis yg terhebat!!! just utk share n mengisi waktu yg agak kosong , x kosong sgt la..so klu korang pun ade mase kosong singgah la mai bace blog Ni...Tq so much pada yg terbaca..or sengaja baca..hehhehe... EnjOy Ya!!!

Followers

q

Wednesday, February 15, 2012

♥ 36 weeK ♥

salam~~~

lama rasenyer x update blog .now aku dah 36 week fuhh!! x lame lagi nk bersalin,takut nebes sume ade...alhamdulillah BB dalam kandungan ok..cume nurse kate air ketuban je kurang..semoga di permudah kan bila due dah tibe..isnin nnt ade lagi cek up...hope sume ok...skang kaki pun dah mula membengkak..mcm org kn gout je hehhehee...3 hb plak cek up kat bukit kuda..nak kn scan doc nk tgk air ketuban ok ker x..x sabar nk tggu bulan 3...semoga dipermudah kan segala urusan, dan kesihatan yang baik... :) k next time update lagi...

salam

p/s : tahniah pada kwn2 yang lain sebab dah selamt melahirkan bb :)

No comments:

Post a Comment