BeBeL

Cer Cite Cer Cite.. ni bukan Blog Hantu Kak LimaH tau..just blog biase..klu korang rase suke ngan blog ni korang leh baca.. ase x suke ..kome sume leh bako Kite Bako !! Kite Bako!! ( Lap top or Pc korang yg terbako nnt ) hahaha aku bukan lah penulis yg terhebat!!! just utk share n mengisi waktu yg agak kosong , x kosong sgt la..so klu korang pun ade mase kosong singgah la mai bace blog Ni...Tq so much pada yg terbaca..or sengaja baca..hehhehe... EnjOy Ya!!!

Followers

q

Monday, September 27, 2010

KerenaH Qaseh Part 2




haaaa ni kerenah Qaseh Part 2 yang aku janji kan..semalm die dok kacau,kacau sambal sampai kul 1 pagi kan...tapi pagi ni kul 7.30 die dah bangkit dr tdo..dok tolong plak basuh periuk belanga,cawan n pinggan2 ms catering semalm...hai la Qaseh berguna gak ko dok sini hr mggu hehhehe..tp sebenarnya die nk main air..die cume tolong bilas2...pinggan n masuk kan tempat nyer...ha meh2 sini kite tgk die bekerja seawal 7.30 pagi....hehehehhee

tolong nenek

ha pas basuh masuk kan ke dalam bekas sebelah die tu


sambil bilas sambil borak yer....

ni la aku kate kan tadi nk tolong bab nk main air...

time die sibuk membasul dtg plak si kembar ( asheela) boleh die kate " eh!! syeela pegi sane Qaseh basuh ni t basah" hahahha tp skembar wat xtau n terus je ngadap die basuh....


video

im washing..im washing....

KerenaH Qaseh Part 1

haaiii sumee lame nye x update blog...xde mase nk update...meh sini aku nk cite pasal anak buah aku yang sorang ni..hari minggu hari tu si QASEH ni x balik umah nenek ibu die..so die duk umah aku...mase tu kitorang ade catering..die pun sibuk same nk membantu sampai puul 1.00 pagi pun bdk ni x tdo lagi..haiii tahan betul mate die ni..mlm tu hujan..die pun sibuk gak bw kulu kilir payung die smpai die bgth atuk die..." tok np x pki payung t demam la " abah aku gelak kan die jer..die ni menolong mak aku kat dapur kacau sambal..jom kite tgk ape aksi die n die masak ape...


haaa ni hasil masakan die
DAGING PALEMBANG...


video
tgk ni aksi die memasak....:)

ni la keadaan die kat umah...t aku bgth ape finally catering Qaseh buat pada keesokan hari nye ok....
tunggu di KERENAH QASEH PART 2...
BYE!!!!